Tøj i store størrelser

Hos Manifik forhandler man tøj i store størrelser. Her finder man et stort og varieret udvalg af tøj, alt fra T-shirts, skjorter, nederdele, leggings og kjoler, til bluser, bukser, jakker, overtøj, toppe, cardigans, tunikaer og badetøj. Altså alt hvad man skal bruge for enten at friske garderoben op, eller forny den. Det varierede udvalg af mærker gør det nemt at finde noget for en hver smag og til en hver penge pung. Med fornuftige priser, er det muligt for alle at være med på de sidste nye tendenser.

Mærkerne, så som Junarose og Zhenzi, laver klassiske og moderigtige designs, af lækre og komfortable materialer og rummer et udvalg der spænder fra hverdags tøj til outfits der vil gøre sig godt til festlige lejligheder.

Tøj i store størrelser hos Manifik

Som kunde hos Manifik, vil man altid få en god shoppe oplevelse. Personalet er imødekommende og hjælpsomme og deler gerne ud af deres råd og vejledning, så den enkelte kunde går hjem med et tilfredsstillende køb. Her er der plads til at gøre brug af personalets kyndige vejledning, men også til at gå rundt for sig selv, ose, og at lade sig inspirere af butikkens nyeste indkøb. Manifiks hyggelige og store lokaler er placeret i Græsted og åbnede dørene i 2007, hvorefter kundekredsen er vokset stødt igennem årene. Butikkens store udvalg kan også ses på deres hjemmeside, hvor der er webshop med lækre billeder og detaljerede beskrivelser .