Målskemaer

Når du køber tøj, har du sikkert lagt mærke til at der er stor forskel på størrelserne. En XL er ikke bare en XL som alle passer, der er forskel på om det er små eller store størrelser. Det samme gælder når du køber tøj på nettet, da tøjet produceres af forskellige firmaer som ikke er enige om størrelserne.

Her har du Manifik's egen unikke jeans-guide, hvor du kan se forskellen på de forskellige modeller og betegnelserNedenfor finder du andre målskemaer fra nogle af vores leverandører


JunaRose er designet til at vise dine bedste sider frem, derfor skal du være opmærksom på at mange af varerne er designet til at være tætsiddende. Du kan finde information om pasformen på den enkelte vare i de individuelle produktbeskrivelser.Bemærk venligst at alle mål i størrelsesguiden er kropsmål. Målene er derfor ikke nødvendigvis svarende til målene på den enkelte style. Styles der er designet til et tætsiddende look bliver ofte fremstillet i stof med stræk i. Da stof med stræk i giver sig et par centimeter ved brug, vil målene på tætsiddende styles være mindre end kropsmålene i denne størrelsesguide.
For at få de mest præcise mål, bør du få en ven til at hjælpe dig med at tage dine mål, samt huske at du altid skal måle direkte på kroppen.
BRYST:
Mål rundt om dit bryst på den bredeste del og på dine skulderblade. Hav altid din BH på og armene langs siden mens du måler.
TALJE:
Mål omkring din talje på den smalleste del. (ca. 5 cm over navlen)
HOFTE:
Mål omkring dine hofter på det bredeste stykke.